top of page

Anbefalinger

Anbefalinger_kranio_sakral_terapi
dsc07229.jpg

Kæreste Maiken.

Jeg er så taknemmelig for, at vores veje har krydset hinanden. jeg kender ingen behandler som dig, der er så fintfølende, intuitiv, kærlig og omsorgsfuld på en og samme tid.

Din latter lyser rummet op, og dine evner som behandler er eminente - intet mindre.

Jeg har aldrig mødt en behandler, (og guderne skal vide, at jeg har prøvet lidt af hvert), der er 110% loyal overfor sin egen intuition undervejs i behandlingen. Du følger de indskydelser, du får undervejs i behandlingen - også selvom du på forhånd havde lagt en anden plan. Det kræver mod og tillid - og det har du i den grad. Det gør mig tryg som klient at vide, at du hele tiden mærker efter, hvor "energien" tager din hen. For så ved jeg, at mit "system" får lige den rette behandling hver eneste gang. De største og vildeste oplevelser jeg har fået hos en behandler - dem har jeg fået hos dig - og det er jeg simpelthen så taknemmelig for. 

Skønne vidunderlige Maiken TAK for alt du bidrager med i verden. Du er det tætteste jeg kommer på at have et forbillede i rollen som behandler -

tusind tusind tak for dig.

- Maria

De bedste anbefalinger til Maiken, som jeg har gået hos regelmæssigt i over et halvt år.

 

Hun har formået at hjælpe både med svære kæbespændinger, nakkespændinger, ro til hovedet og ro til søvn ifm. stress og på det sidste graviditets gener i lænd, bækken og lyske. Derudover har Maiken også løsnet op for spændinger i et gammel blindtarmsar.


Efter hver behandling har kroppen arbejdet, og jeg har kunne mærke en klar forbedring fra gang til gang, som har været helt uundværlig.


Maiken har været en sand livsline -

tusind tak!

-Anne Sofie

Kranium by Haahr og Maiken får mine

varmeste anbefalinger.

 

Det er med en ro og et sjældent nærvær, Maiken behandler de problematikker der ligger i kroppen.

 

Jeg vil mene, at alle kunne have glæde af en behandling i Maikens kyndige hænder. Maiken er ikke bare professionel og en dygtig behandler, hun er også oprigtig og får en til at føle sig godt tilpas med en utrolig indsigt og forståelse.

 

Personligt føler jeg, endelig har fundet den rette behandling til min spændingshovedpine og migræne, da jeg kan mærke en forbedring og ro i min krop

efter en behandling.

- Luise

Maiken får min største anbefaling.

Jeg opsøgte Kranium by Haahr, da min lille baby sov rigtig dårligt, var frustreret og viste tegn på at noget generede. Efter blot en behandling havde jeg en glad og legesyg baby igen og nætterne blev langsomt meget bedre.

Efter at have oplevet den store effekt af Maikens behandling, spurgte jeg om hun havde erfaring med behandling af PMS opstået efter graviditet. Maiken ville gerne give det et forsøg og satsede på at vi måtte bruge omkring 5 behandlinger - men efter én enkelt behandling forsvandt alle PMS-symptomer og det er en kæmpe lettelse og jeg er meget taknemmelig for,

at Maiken gik all in på at løse mit problem, 

som ingen andre har kunnet hjælpe med før.

Jeg går fortsat hos Maiken for at afstresse, afspænde og styrke 'småbørns-mor-kroppen' og det er den bedste gave jeg har givet mig selv og noget jeg ville ønske for

alle mødre (og fædre).

- Helena

Kranio sakral baby god kontakt.jpg
Kranio sakral barn ro til kroppen.jpg

Så behagelig og rolig!

Og super tålmodig overfor min 4-årige søn, der har lidt krudt i numsen!

Maiken får mine bedste anbefalinger.

- Regitse

Jeg har konsulteret Maiken flere gange,

med mit barnebarn.

Der finder vi ro, hjælp dertil hvis det er aktuelt. Rolig musik, og Maiken forstår at gi’ den tid det tager et aktivt børnehavebarn at lande, så rummet emmer af ro.

Stor ros angående regler i denne Corona tid,

med ekstra tanke for hygiejne.

Dejlig positiv oplevelse hver gang, og med den iinfo der også skal til.

Jeg kan kun anbefale stedet, og sender masser af stjerner

- Margit

Jeg har fornøjelsen af at kende Maiken gennem min egen kranio sakral klinik.

Nu er hun også min behandler, og jeg har stor glæde af at lade mine batterier op hos hende, og føle mig vedligeholdt.

Maiken er en dygtig kranio sakral terapeut og det er en fornøjelse hver gang jeg har været hos hende. Min krop er som født påny, og jeg svæver opløftet og styrket ud af døren,

efter hver behandling.

Maiken får mine varmeste anbefalinger.

- Vicki

Min søn på har gennem en længere periode fået behandlinger af Maiken hos Kranium by Haahr.

Maiken har en helt særlig evne til at skabe den rette stemning med tryghed, ro og nærvær både før, under og efter behandlingerne. Min søn har nydt behandlingerne, og vi forældre har

virkelig kunnet se resultater.

Maiken har samtidig været enormt fokuseret på hele tiden at tilpasse behandlingerne, ift. hvilke dele af behandlingen, der har givet de bedste resultater, og vi har hele tiden løbende været i dialog omkring forløbet. Ift. Covid-19 har vi også følt os meget trygge hos Maiken, hvor hygiejnen altid er i top.

Kranium by Haahr får den største anbefaling herfra.

- Signe

dsc07612.jpg
Kranio sakral terapi voksen.jpg

Jeg havde smerter, som gjorde, at jeg måtte humpe rundt, men dagen efter en behandling hos Maiken kunne jeg gå forsigtigt og helt ubesværet rundt igen.

 

Behandling hos Maiken er med til at give nyttig ro til hele systemet, og jeg går hos Maiken ca. en gang om måneden

- Mette

bottom of page