top of page

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

FAQ-ofte-stillede-spørgsmål
 • Hvad er kranio sakral terapi godt for?
  Kranio sakral terapi er en blid behandlingsform, som er fantastisk især til et nervesystem på overarbejde, som for eksempel ved stress såvel som psykiske og fysiske traumer. Det egner sig rigtig godt til alle fra baby til børn og voksne. Det er en fremragende behandlingsform for smerter og spændinger overalt i kroppen lige fra hovedpine til nakke-, skulder- og rygsmerter samt ADHD/ADD og autisme.
 • Er kranio sakral terapi anerkendt?
  Ja, kranio sakral terapi er en anerkendt behandlingsform. Kranio sakral terapeut er dog ikke en beskyttet titel, hvorfor det kan være en god idé at sikre sig at du finder en kranio sakral terapeut som er eksamineret samt registreret alternativ behandler (RAB). Herved er du sikker på at din behandler, har gennemgået en godkendt uddannelse, samt at vedkommende lever op til en forskellige krav, blandt andet løbende vedligeholdelse af sin uddannelse.
 • Hvor hurtigt virker kranio sakral terapi?
  Man kan ikke skære alle over en kam, og det er derfor helt umuligt at svare på, hvor hurtigt man føler en bedring. Babyer og børn heler hurtigere end voksne, og her kan man ofte se en bedring allerede efter 1-2 gange. Ved problematikker som har varet i rigtig mange år, skal man forvente, at det vil tage længere tid, før man mærker en bedring. En tommerfingerregel er dog, at man gerne skal kunne mærke en lille bedring efter 3-5 gange. Gør man ikke det, findes der måske en anden behandlingsform, som egner sig bedre.
 • Er kranio sakral terapi farligt?
  Nej, kranio sakral terapi er ikke farligt. Det er en meget blid behandlingsform, som tager hensyn til det enkelte individ. Er du i tvivl om det er det rette for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.
 • Hvad koster kranio sakral terapi?
  Priserne for en behandling varierer afhængig af om behandlingen er af en baby, et barn eller en voksen. Det er muligt også at købe klippekort af tre eller 5 omgange. Første gang man kommer til behandling, opretter jeg en journal, som jeg tager et engangsgebyr for. Prisen for dette afhænger ligeledes af, om du er baby/barn eller voksen. Du finder mine aktuelle priser her på siden.
 • Hvor gammel skal en baby være for at få kranio sakral behandling?
  En baby kan få behandling allerede få timer efter han/hun er kommet til verden
 • Kan man få tilskud til kranio sakral terapi eller dækker ens sundhedsforsikring?
  Sygesikringen Danmark giver ikke tilskud til kranio sakral terapi. Du kan dog være heldig at din private sundhedsforsikring dækker - det koster ikke at spørge!
 • Må jeg dyrke sport efter en kranio sakral behandling?
  Ja, i princippet er det ikke noget problem. Dog er det en god idé at lytte til kroppen. Det kan godt have brug for ro efter en behandling, og du kan føle dig enormt træt og drænet.
 • Hvor lang tid skal der være mellem to kranio sakral behandlinger?
  Det afhænger af den enkelte person. I starten kan der godt være kortere imellem hver behandling, og bruger du det forebyggende, er der måske 1, 2 eller 3 måneder imellem.
 • Må jeg være med til mit barns kranio sakral behandling?
  Ja, selvfølgelig. som regel vil dit barn føle sig bedst tilpas, hvis mor eller far er lige ved siden af.
bottom of page