top of page

Før, under og efter behandling

kranio-sakral-behandling-af-barn

SAMTALE

Allerførste gang bruger vi lidt længere tid på at oprette din journal. Her gennemgår jeg dine problematikker og sygehistorik med dig. 

Til efterfølgende behandlinger bruger vi altid tid på at tale om, hvordan du har haft det siden sidst, og hvordan du har reageret på min behandling.

Ved babyer og børn:

Samtalen foregår ofte i mere uformelle rammer. Baby skal måske skiftes eller ammes det lille barn sidder måske og leger lidt med sit legetøj, eller har brug for lidt tid til at se mig an.

 

Når vi er mere fortrolige, måske først efter flere behandlinger, springer dit barn måske op på briksen med det samme, men det er stadig vigtigt, at vi lige får talt om 'siden sidst', mens barnet ligger på briksen.

BEHANDLING

Når vi er færdige med at tale sammen er det tid til behandling. 

Du bedes lægge mobil (som naturligvis er på lydløs), nøgler og også gerne ur og smykker samt livrem og tykke trøjer.

Behandling foregår fuldt påklædt, dog kan jeg have brug for at komme helt ind og mærke på huden, men det foregår blot ved at jeg løfter op eller hiver lidt ned i tøjet. 

Jeg siger altid til min klienter at hos mig, er det tilladt at snorke og det mener jeg faktisk. De bedste reaktioner på min behandling ser jeg hos de klienter, som tillader sig at lukke øjnene, måske falde i søvn, og/eller bare nyde behandlingen.

Selve behandlingen tager typisk  15-30 minutter for en baby, 20-45 minutter for et barn, 45-60 minutter for en voksen.

POST-BEHANDLING

Når jeg er færdig med behandlingen vækker jeg dig stille og roligt, og du får lige et par minutter til at komme til dig selv inden du rejser dig fra briksen. 

Mens du drikker lidt vand, taler vi kort om behandlingen, klarer betaling og evt. ny bookning af tid, inden vi takker af for denne gang.

HJEMME IGEN

Efter en behandling er det naturligt, at din krop reagerer anderledes, end du er vant til. Dette betyder blot at behandlingen har sat gang i organismens arbejde med at genoptage sine normale funktioner.

 

Som regel vil behandlingen give dig en lindring, veltilpashed samt mere energi, dog kan du også indenfor de første 48 timer opleve følgende:

  • Træthed

  • Hovedpine

  • Prikkende fornemmelse i kroppen

  • Kortvarig utilpashed, f.eks. kvalme

  • Hyppig vandladning

  • Midlertidig opblussen af gamle skavanker

  • Erindring af tidligere glemte oplevelser

Lyt til kroppen og drik rigeligt, gerne ca. 3 liter vand, så alle frigivne affaldsstoffer kan blive skyllet ud af din krop.

bottom of page