top of page

Få første behandling til nedsat pris

Normalpris 1050 kr - få første behandling til kun 650,- kr

Maiken_Haahr_kranio_sakral_terapeut
1 \ Skal du have en af 5 rabatkuponer?

Kæmper du med stress og uro? Eller er det smerter og spændinger i f.eks. kæber, nakke eller ryg som generer? Måske kæmper du med hovedpine efter en hjernerystelse eller et piskesmæld? En ADHD/ADD diagnose eller en diagnose indenfor autisme spektret. Det kunne også være noget helt femte du længe har drømt om at få hjælp til? 

2 \ Jeg hjælper dig med:
 • Stress og uro: med stress følger oftest spændinger og smerter i kroppen, der kan være hovedpine, søvnproblemer og svimmelhed. Man kan også opleve koncentrationsbesvær eller blive depressiv.

 • Spændinger og smerter: jeg hjælper med smerter i hele kroppen og ser på kroppen som en helhed.

 • Smerter i kæben skyldes måske et skævt bækken og så har jeg mit fokus her lige så meget som på dine kæber.

 • Jeg arbejder på at løsne eller mindske smerter i ryg, nakke og skuldre eller måske har du ondt i knæ eller ankler.

 • Senfølger: jeg hjælper dig også med senfølger efter f.eks. covid-19, hjernerystelse, borrelia eller meningitis

3 \ Hvad siger kunderne?

Stress og spændinger!

Maiken har formået at hjælpe både med svære kæbespændinger, nakkespændinger, ro til hovedet og ro til søvn ifm. stress. Efter hver behandling har kroppen arbejdet, og jeg har kunne mærke en klar forbedring fra gang til gang, som har været helt uundværlig.


Maiken har været en sand livsline!

- Anne Sofie

Spændingshovedpine og migræne!

Det er med en ro og et sjældent nærvær, Maiken behandler de problematikker der ligger i kroppen.

 

Jeg vil mene, at alle kunne have glæde af en behandling i Maikens kyndige hænder. Maiken er ikke bare professionel og en dygtig behandler, hun er også oprigtig og får en til at føle sig godt tilpas med en utrolig indsigt og forståelse.

 

Personligt føler jeg, endelig har fundet den rette behandling til min spændingshovedpine og migræne, da jeg kan mærke en forbedring og ro i min krop

efter en behandling.

- Luise

PMS, spændinger og stress!

Efter graviditet kæmpede jeg med PMS og Maiken ville gerne give det et forsøg og satsede på at vi måtte bruge omkring 5 behandlinger - men efter én enkelt behandling forsvandt alle PMS-symptomer og det er en kæmpe lettelse og jeg er meget taknemmelig for, at Maiken gik

all in på at løse mit problem, som ingen andre har

kunnet hjælpe med før.

- Helena

Angst og uro!

Jeg er så taknemmelig for, at vores veje har krydset hinanden. jeg kender ingen behandler som dig, der er så fintfølende, intuitiv, kærlig og omsorgsfuld på en og samme tid.

 

- Maria

4 \ Hvem er jeg?

Jeg er Maiken og er eksamineret og RAB registreret kranio sakral behandler med klinik beliggende i Allerød, Nordsjælland.

Jeg behandler alt fra babyer til børn og voksne og har især rigtig god erfaring med at sætte ro på nervesystemet og få balance tilbage i kroppen. Det kunne blandt være i forbindelse med et stressforløb, ved ADHD, autisme eller bare ved et sensitivt system.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og godt tilpas i min klinik og hos mig, da det er base for enhver god og succesfuld behandling. 

Behandling_med_kraniosakralterapi

Udfyld formularen for at sikre dig din rabatkupon

Nedenstående oplysninger bruges til at kontakte dig for at aftale din tid samt til at sende dig info om priser og tilbud (max 3-4 gange årligt og du kan afmelde dig til enhver tid).

Bemærk at tilbuddet kun gælder nye klienter!

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
Tak - jeg kontakter dig indenfor 2 hverdage!
Klient_faar_behandling_kranium_by_Haahr
5 \ Skal du have en af 5 rabatkuponer?

Har du længe følt at dig ude af balance og ikke rigtig vidst, hvad du skulle gøre for at få det bedre igen? Kranio sakral terapi hjælper kroppen tilbage i balance på en blid og respektfuld måde. Det er nu du har chancen for at spare 450,- kr.

Terapeut_taler_med_klient
6 \ Jeg hjælper dig også med:
 • Har du ADHD eller ADD? Asperger eller anden autistist diagnose? Føler du at dit hovede er en 12-sporet motorvej, som aldrig giver dig ro? Jeg hjælper med at få ro i hovedet samt i kroppen og mine klienter mærker som regel en omgående virkning efter behandlingen.

 • Ondt i lænden, ondt i hoften, skævt bækken og forskellig benlængde. I de fleste tilfælde kan forskellig benlængde som skyldes en skævhed i dit bækken, som oftest stammer helt tilbage fra fødslen, rettes på 1-3 gange. 

 • Er du i tvivl om jeg kan hjælpe, er du altid velkommen til at ringe eller skrive på +45 9394 9455 inden du springer ud i at købe en kupon.

Kvinde_faar_behandling_kraniosakral
7 \ Hvad siger kunderne?

Vil bare fortælle, at jeg ikke har ondt i min forstuvede ankel, som jeg plejer, når jeg vågner. Er der et sammentræf eller hvad sker der lige? Resten af kroppen er heller ikke så plaget som vanlig, så et eller andet er der vist sket. Du har været inde i mine systemer, det er helt sikkert og utroligt. Kan ikke helt forstå, hvad der er foregået.

Hej Maiken, jeg vil blot sige tak for en god behandling hos dig i dag. Den virker godt på mit nervesystem og giver ro. 

Bliver nød til at fortælle dig på sådan en gråvejsdag, at siden jeg var hos dig forrige fredag, har jeg ikke haft uro i mine ben en eneste gang. Jeg er simpelthen så glad og for første gang i over 1 år er der ingen uro.

Der er altid sådan en uro i mit hovedet, men når jeg er hos dig, så siger det klik og det hele bliver slukket, og der er helt ro. Det har jeg aldrig prøvet før - det er bare så FEDT!

- Tilbagemeldinger på SMS

bottom of page